Participari expozitionale

Participari expozitionale

Metal Show& TIB

In perioada 14 si 17 mai 2019, firma noastra SC Pentagon SRL, marca inregistrata Pentagon Romania si PTG, a participat la evenimentul expozitional METAL SHOW & TIB –  Expozitie pentru prelucrarea metalelor, tehnologii si echipamente industriale, la Romexpo.

Am participat cu produse consumabile, accesorii si aparate de sudare. Printre marcile ce au fost expuse sunt Elektroda Zagreb, Kiswel si Worldwel - Longrun.
Va oferim o gama diversa de electrozi de sudura rutilici sau bazici pentru toate tipurile de materiale: otel nealiat si slab-aliat, inox, fonta, aluminiu, cupru, electrozi pentru incarcari dure etc. Aparate de sudura, sarma de sudura, accesorii. 
Vindem din stoc produse destinate imbinarii materialelor metalice prin procedeele de sudare cele mai uzuale. 
- Sudare cu electrozi inveliti –MMA. 
- Sudare in mediu de gaz protector cu gaze active sau inerte – MIG/MAG/TIG/WIG. 
- Sudarea sub strat de flux- SAW.
- Sudare sau taiere oxigaz. 
Dispunem de o gama variata de materiale de adaos destinate sudurii (electrozi, sarma plina, sarma tubulara cu flux, sarma plina destinata sudarii sub strat de flux, fluxuri, baghete pentu sudare. Aceste produse sunt destinate sudarii otelurilor carbon si slab aliate, otelurilor inalt aliate, sudarii cuprului si aliajelor de cupru, produse pentru sudarea aluminiului si aliajelor de aluminiu, sudarea fontelor, produse pentru incarcarea sau acoperirea suprafetelor ce lucreaza in medii deosebite (dure, colozive, suprafete supuse la uzare prin frictiune, etc).
Oferim scule, instalatii, echipamente si accesorii destinate sudarii, (surse de sudare, pistolete de sudare si accesorii pentru acestea, clesti de sudare si de masa, arzătoare, truse, duze acetilenă, propan, butan, gaz metan, furtun, reductor presiune, opritor flacara, etc), echipamente de manipulare, pozitionare si rotire a pieselor supuse sudarii, echipament de protectie.

Surse de sudare de tip invertor pentru sudarea cu electrozi înveliți, surse sudare cu sarma plina si/sau tubulara cu flux, capabile să lucreze în condiții optime cu cabluri de alimentare a derulatorului de sârmă de până la 50 m

Va asteptam cu drag si in continuare la depozitele sau showroom-urile noastre din Galati, Otopeni, Constanta, Tulcea si Braila pentru cele mai bune oferte si sfaturi calificate!