Categorii Produse

Aparate Sudura MMA

Aparate de sudura MMA

Invertoare de sudura cu electrozi inveliti (MMA) destinate utilizatorilor casnici, micilor intreprinzatori cat si utilizarii in sistem profesional. Surse de sudare fabricate in concordanta cu standardele internationale in vigoare. Echipamente fabricate de catre companii consacrate, ce respecta sistemul de management a calitatii si normativele europene.

Aparate Sudura MIG/MAG

Aparate de sudura MIG/MAG

Aparatele de sudura MIG-MAG sunt aparate ce permit sudarea diferitelor tipuri de metale cu grosimi mai mari de 0,7 mm. Sudura tip MIG/MAG - Metal Inert Gas / Metal Activ Gas) este o sudura rapida fara zgura, care produce un cordon de sudura relativ curat si fara o linie proeminenta a sudurii. Diferenta majora intre un aparat de sudura de tip SEI (sudura cu electrod invelit) este reprezentată de introducerea de gaz protector la locul sudării, cu rolul de a înlocui învelișul electrodului.

Aparate Sudura TIG (WIG)

Aparate de sudura TIG - WIG

Invertoare pentru sudarea TIG/WIG destinate utilizatorilor casnici, micilor intreprinzatori cat si utilizarii in sistem profesional. Invertoare de sudare fabricate in concordanta cu standardele internationale in vigoare. Echipamente fabricate de catre companii consacrate, ce respecta sistemul de management a calitatii si normativele europene.

Aparate taiere cu plasma

Aparate de taiere cu plasma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam viverra euismod odio, gravida pellentesque urna varius vitae.