Categorii Produse

Electrozi sudura rutilici

Sunt electrozi cu invelis ce are in compozitie oxid de titan. In urma sudarii rezulta un cordon aspectuos, arcul electric arde stabil iar zgura rezultata se desprinde cu usurinta. Sunt folositi pentru sudarea otelurilor de uz general, la realizarea constructiilor solicitate static, pentru haftuirea componentelor in vederea sudarii, etc.

Electrozi sudura bazici

Sunt electrozi cu invelis compus de regula din carbonati de calciu sau alti carbonati si fluorina. Zgura formata are un caracter bazic. Zgura acestor electrozi este vascoasa si se separa repede de metalul topit. Proprietatile mecanice ale metalului depus sunt foarte bune, in special rezistenta la temperaturi sub 0°C, este deosebit de rezistent la fisurarea la cald sau la rece. Invelisul bazic este higroscopic (absoarbe apa). Electrozii bazici trebuiesc pastrati in incaperi uscate, feriti de umezeala iar inaite de folosire in procesul de sudare trebuiesc uscati in cuptoare de calcinare. Sunt folositi uzual pentru realizarea constructiilor sudate din otel nealiat si slab aliat, a otelurilor cu granulatie fina.

Electrozi sudura pentru Fonta

Oferim spre vanzare electrozi pe baza de Ni-Fe(55% Ni / 45%Fe) si pe baza de Ni(>98%), pentru sudarea la rece a fontelor cenusii. Electrozii pe baza de Ni pot fi utilizati si pentru sudarea otelurilor nealiate, slab aliate si inalt aliate, pentru sudarea fontelor cu oteluri, cupru si aliaje de cupru.

Electrozi sudura pentru incarcari dure

Destinati pentru acoperirea suprafetelor ce lucreaza in conditii grele. Confera suprafetelor incarcate proprietati deosebite de duritate, reazistenta la impact, rezistenta la uzura prin abraziune, rezistenta la oboseala. Se pot utiliza pentru acoperirea otelului carbon si slab aliat, otel austenitic.

Electrozi sudura pentru otel aliat

Sunt destinati sudarii otelurilor inalt aliate ce au ca elemente principale de aliere Cr si Ni si alte elemente chimice menite sa confere acestor materiale proprietati fizico-mecanice deosebite.

Electrozi sudura pentru otel slab aliat

Acest tip de electrozi, au caracter bazic si sunt aliati cu Mo si Cr, fiind folositi pentru sudarea otelurilor cu rezistenta de curgere ridicata, ce lucreaza la temperaturi de pana la 600° C.