500 LC3 WORLDWEL Aparate sudura

500 LC3 WORLDWEL

 

 


INVERTOR SUDARE MIG-MAG 500 LC3 LONGRUN/COREEA DE SUD

Este un invertor pentru sudarea MIG/MAG (in mediu protector de gaz, cu gaze active sau inerte), destinat sa lucreze cu precadere in santierele navale cat si in constructiile metalice de orice natura.
 Invertorul are o comportare foarte buna in procesul de sudare, este fiabil si prezinta un bun raport calitate/pret.
Una dintre caracteristicile constructive, ce ii ofera un plus/ valoare este aceea ca sudorul poate lucra la o distanta de 50 m fata de sursa de sudare, acest lucru fiind posibil cu ajutorul cablului de comanda si interconectare dintre sursa sudare si derulatorul de sarma.
Parametrii arcului electric pot fi reglati de la distanta, de catre utilizator, de la elementele de reglaj prezente pe derulatorul de sarma.

Descriere

Cumpara Online! Cumpara!

SPECIFICATII TEHNICE

 

In completul sursei de sudare intra :

  1. Derulator si mecanism de avans pentru sarma de sudare (cu carcasa inchisa sau carcasa deschisa).
  2. Cablu  comanda de 10, 20 sau 50 m.
  3. Pistolet de sudare 350 A.     

Sursa de sudare poate fi configurata in functie de nevoile clientului!!!

 

             Derulator cu carcasa inchisa                Cablu comanda Derulator cu carcasa deschisa
     
Pistolet sudare MIG-MAG cu conexiune EUROCONECTOR pentru derulatorul inchis   Pistolet sudare MIG-MAG cu conexiune PANASONIC pentru derulatorul deschis
 

 

Cu o experienta de peste 30 de ani in producerea de componente pentru aparatele de sudare compania WORLDWEL din Coreea de Sud este un jucator important pe piata din Asia pentru produsele destinate sudarii.
A intrat pe piata produselor pentru sudura ca si producator de componente electronice pentru masinile de sudat (transformatoare, etc) ajungand in momentul de fata sa produca sub marca LONGRUN toata gama de aparate de sudare cat si sisteme de sudare automatizate.
Cu un centru de cercetare puternic si folosind tehnologii inovatoare compania WORLDWEL a fost în măsură să obțina autorizații si  certificări cum ar fi INNO-BIZ, Promising Export Firm, ISO9001, CE și Venture Company.

Fișa Tehnică 500 LC3 WORLDWEL